گروه هکری «Codebreakers» ادعا کرده که دسترسی به اطلاعات مالی مشتریان بانک سپه پیدا کرده

گروه هکری «کدبریکرز» (codebreakers) ادعا کرده که دسترسی به اطلاعات مالی مشتریان بانک سپه که به عنوان بزرکترین و قدیمی‌ترین بانک در کشور شناخته می‌شود پیدا کرده.

Codebreakers

گروه هکری «کدبریکرز» (codebreakers) ادعا کرده که دسترسی به اطلاعات مالی مشتریان بانک سپه که به عنوان بزرگترین و قدیمی‌ترین بانک در کشور شناخته می‌شود پیدا کرده.

 

بر اساس ادعای این گروه، «بیش از ۱۲ ترابایت داده شامل میلیاردها رکورد اطلاعات مالی و هویتی و سکونتی ۴۲ میلیون مشتری بانک سپه ایران از سال ۱۳۰۴ الی ۱۴۰۴ توسط این گروه هک و آماده برای فروش می‌باشد.»

 

یک اطلاعیه از این گروه که در تلگرام منتشر شد تاکید کرده که تعداد زیادی از این اطلاعات مربوط به مقامات ارشد دوات که مشتریان این بانک بوده اند است. یکی از این مشتریان که ارزش بیان کردن دارد، حسن پلارک است. به گفته این گروه، پلارک که رئیس سابق ستاد بازسازی عتبات عالیات و دوست نزدیک سردار قاسم سلیمانی بود،‌ بیش از ۶۳۴ میلیارد تومان در حساب شخصی داشت.

 

گروه ادعا می‌کند که برای مدت طولانی به شبکه بانکی دسترسی داشت و اگر این ادعا صحیح باشد،‌ این موضوع باعث ایجاد سوالات زیادی در مورد رویکرد سیستم بانکی ایران در زمینه امنیت می‌شود. واکنش بانک به این حادثه امنیتی نیز جالب است. در ابتدا، بانک سپه این موضوع را انکار کرد که چنین حمله‌ای اتفاق افتاده است و سپس تهدیدات متعددی به سایت‌های خبری و رسانه ای فرستاد با درخواستی که از انتشار داده‌ها خودداری کنند.

 

به هر حال، گروه در ابتدا از خریداران احتمالی داده‌ها درخواست کرد که ۴۲ میلیون دلار برای حق دسترسی بپردازند و شک وجود دارد که آیا کسی واقعاً این مبلغ را پرداخت کرده است. به این دلیل، تأیید ادعاهای این گروه امکان‌پذیر نیست.

یک اطلاعیه از این گروه که در تلگرام منتشر شد
یک اطلاعیه از این گروه که در تلگرام منتشر شد
گروه از خریداران درخواست کرد که ۴۲ میلیون دلار برای حق دسترسی بپردازند
گروه از خریداران درخواست کرد که ۴۲ میلیون دلار برای حق دسترسی بپردازند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *